Подобрява се състоянието на медицинската сестра от „Пирогов”, която беше

...
Подобрява се състоянието на медицинската сестра от „Пирогов”, която беше
Коментари Харесай

Подобрява се състоянието на пребитата сестра от “Пирогов“

Подобрява се положението на здравната сестра от „ Пирогов”, която беше пребита в петък от 18-годишен юноша, признат за лекуване след приложимост на опиати, заяви шефът на болничното заведение проф. Асен Балтов, представен от бТВ.

В понеделник сестрата ще бъде оперирана и ще се възвръща най-малко 45 дни.

Случаят завърши трагично и за нападателя. Той съумя да избяга от лечебното заведение и бе търсен от полицията. В неделя беше намерено тялото му. Водещата версия е, че се е хвърлил отвисоко под въздействието на признатите амфетамини.

Шефът на “Пирогов “ призна, че има пропуски в дейностите на защитата на болничното заведение. След като дрогираният пациент задействал датчика за противопожарно уведомяване, всички охранители се втурнали към асансьора и го блокирали, вместо да блокират изходите на болничното заведение и да го заловят.

Проф. Балтов е разговарял в вътрешния министър Валентин Радев и е изискал да бъдат възобновени полицейските постове в лечебното заведение. В поликлиниката на болничното заведение ще бъде сложено видеонаблюдение в коридорите и кабинетите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР