Подобно на много други родни популярни личности, Мария Силвестър също

...
Подобно на много други родни популярни личности, Мария Силвестър също
Коментари Харесай

Мария Силвестър: Не ми пука, че е със 17 години по-млад от мен - slava.bg

Подобно на доста други родни известни персони, Мария Силвестър също се разболя от Ковид-19. Актрисата и водеща към момента е под карантина, само че се усеща по-добре и неприятните признаци на заболяването са изчезнали. Тя показа, че е била мощно отпаднала и с лека температура, само че към този момент се възвръща.

Докато е под карантина, дългокраката брюнетка бори скуката с диалози с почитателите си в инстаграм. Някои от феновете й демонстрират любознание и я питат за младия й ухажор Михаил Пенев, с който има връзка от година и половина. Снажният юнак е с цели 17 лета по-малък от Мария.

Силвестър пpизнaвa, чe в нaчaлoтo е имaлa пpитecнeния ĸaĸ щe peaгиpaт близĸитe й, нo вeчe не се смущава, зaщoтo вcичĸи oдoбpявaт гaджeтo й, вĸлючитeлнo и cинът й. На въпроса какво мисли за огромната възрастова разлика в двойката, водещата отговоря следното: „ Хората се срещат и имат две варианти – или да им пука какво споделят другите, или не. Във всеки един миг имате невероятната опция да изпитате обич. Или я живеете, или я пропускате!”.

В диалога с почитателите актрисата разкрива още, че най-силната мотивация за нея е синът й от брака със Силвестър Силвестров. Разводът й с някогашния бе много гръмък, само че телевизионерката е безапелационна, че той й е дал нов тласък.

Мария се раздели с бащата на детето си преди 6 години, започвайки живота си от нулата. Тя не крие, че тогава едвам си стъпила на краката във финансов проект. Синеоката хубавица останала на улицата без покрив над главата и се наложило да се настани в дома на другари, до момента в който си откри ново жилище.

„ Осъзнах, че на 37 години би трябвало да стартира живота си изначало. Този пост е за силата. Каквото и да коства тя. И за дамите, които въпреки всичко оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, заплащат налози, не спят с мъж, с цел да напреднат в работата, не живеят с подобен, тъй като „ по този начин трябва”, а тъй като не желаят да трансферират контузиите си на някого, до момента в който не ги осъзнаят и схванат.

Жените, които не желаят да мълчат, с цел да е по-удобно”, показа наскоро Мария. Тя изрази поддръжката си към всички дами, които минават през тежка разлъка, и с думите си им вдъхна куража да продължат напред.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР