Подобна агресия, както хората видяха в клипа, абсолютно по същия

...
Подобна агресия, както хората видяха в клипа, абсолютно по същия
Коментари Харесай

Скандалът С Нсо И Десислава Радева Достигна Нови Висоти! Включи Се И Кмет!

" Подобна експанзия, както хората видяха в клипа, безусловно по същия метод моето семейство изпита на гърба си. Пред очите ми тази служителка със същото надменно отношение, скубеше съветска гражданка. Скандалът беше ужасяващ ", сподели кметът Георги Мараджиев.

Клип в обществените мрежи провокира подозрение за скандал с присъединяване на брачната половинка на президента Десислава Радева. Авторът на видеото Богдан Асенов твърди, че точно тя е пътувала в автомобил на НСО, който се е движил в насрещното в центъра на София, заяви през вчерашния ден bTV. На фрагментите се вижда абсурдът с служител на реда, който е опитал да глоби лидера на автомобила.

Днес кметът на Стамболийски описа, че незабавно след случая в Слънчев бряг през август фамилията му е отведено в полицейския сектор в Несебър.

" Без телефони, 40 минути разпити. Това за мен беше предумишлено, беше добре проведена офанзива против мен и моето семейство. С една единствена цел - служителят на НСО да бъде оправдан ", посочи Георги Мараджиев.

От НСО обясниха пред bTV, че дейностите на служителката им са били в извънслужебно време. Била направена инспекция, а преписката от несебърската полиция била изпратена в прокуратурата.

Кметът на Стамболийски получил и писмен отговор от НСО. По думите му с увещание, че ще се вземат ограничения.

" Този човек трябваше да се лекува, този човек трябваше да бъде изключен от системата и аз запитвам господин Радев - знае ли господин президента какви хора охраняват жена му ", сподели още кметът на Стамболийски.

От НСО споделиха за националната телевизия, че през тази година в службата са наложени дисциплинарни санкции на шестима чиновници. Не са прецизирали дали Толева е измежду тях.

Преди часове президентът Румен Радев съобщи, че " зачестилите раздухвани пътнотранспортни кавги, в които се въвлича " неговото семейство, " няма да станат индулгенция на ръководещите за техните безобразия ".
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР