Поднасям своите дълбоки и искрени съболезнования към семействата и близките

...
Поднасям своите дълбоки и искрени съболезнования към семействата и близките
Коментари Харесай

Стефан Янев: Компетентните институции работят за изясняване на причините за трагедията в село Рояк

Поднасям своите дълбоки и откровени съболезнования към фамилиите и околните на починалите. Това написа във Фейсбук министър председателят. В този тежък миг, както аз, по този начин и цялото служебно държавно управление, сме съпричастни към тяхната болежка. " На потърпевшите поисквам бързо възобновяване, воля и сили за справяне с следствията от този тежък случай ", отбелязва той.

" В момента органите на централната и локалната власт поставят всички нужни старания, с цел да окажат подпомагане на пострадалите. Компетентните институции работят и за изясняване на събитията и аргументите за тази голяма покруса. Малко по-рано довечера разговарях с вицепремиерите Гълъб Донев и Бойко Рашков. Министерството на труда и обществената политика в незабавен порядък ще направи обзор на всички благоприятни условия за поддръжка на потърпевшите поради пожара. Разпоредих също по този начин да бъдат проведени задълбочени и прецизни инспекции от страна на Министерство на вътрешните работи в този вид обществени институции в полза на тяхната по-голяма сигурност. Поклон пред паметта на починалите. Още един път сервирам своите откровени съболезнования към околните им. Непрежалима е загубата ", написа министър председателят.
Още двама от жителите на дома в село Рояк са в тежко положение
Още двама от жителите на Дома за възрастни хора в село Рояк, в който избухна пожар към 18 часа, са в тежко положение. Това оповестих...

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР