Подкрепяме всички парламентарни механизми за изясняване на истината - парламентарна

...
Подкрепяме всички парламентарни механизми за изясняване на истината - парламентарна
Коментари Харесай

Нинова: БСП подкрепя всички парламентарни механизми за изясняване на истината около убийството на Мартин Божанов

" Подкрепяме всички парламентарни механизми за изясняване на истината - парламентарна комисия и чуване на господин Сарафов. Но надали това е решението ", декларира водачът на в позиция, публикувана от пресцентъра на партията, по отношение на оферти от парламентарното болшинство за изясняване на събитията към убийството на Мартин Божанов - Нотариуса.

  " Години наред е имало информация за активността на незаконната група на Нотариуса и никой не е взел ограничения ", разяснява Нинова.

" Съдебната промяна на сглобката сякаш трябваше да докара до бърз и обективен развой. Всъщност тя единствено препра Борисов и, като приключи делата " Барселонагейт ", " Чекмеджегейт ", двойното поданство. Цинизъм е създателите на такава правосъдна промяна през днешния ден да приканват за обективно следствие и правдивост ", декларира водачът на.

По-рано през днешния ден в позиция от " Продължаваме промяната- " предложиха изпълняващият длъжността основен прокурор Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. да бъде изслушан в Народното събрание, както и да бъде основана парламентарна комисия, която да събере всички вероятни обстоятелства и условия към убийството на Мартин Божанов и да изследва " съществуването на данни за безучастие на Висшия правосъден съвет (ВСС), Инспектората към Висш съдебен съвет, прокуратурата и другите способени органи ".

Председателят на парламентарната група на ДПС  също заяви в позиция до медиите, че ще предложи основаване на краткотрайна парламентарна комисия, която да ревизира обстоятелствата и събитията, свързани с активността на групата към Мартин Божанов – Нотариуса.  

Мартин Божанов бе погубен в затворен комплекс в Горна баня миналата седмица. В Софийската градска прокуратура има едно следствие за активността на Божанов, сподели след убийството заместител градският прокурор Иво Илиев. Разследването е за имотни измами, пране на пари и за изнудване на съдии по цивилен каузи, по които той е имал интерес. Разследването е било на крайна фаза и е предстояло покачване на обвиняване, сподели тогава Илиев. 
 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР