Подкрепяме усилията на правителството и държавата за спазването на законността

...
Подкрепяме усилията на правителството и държавата за спазването на законността
Коментари Харесай

Хотелиери по морето искат спешна среща с премиера

Подкрепяме напъните на държавното управление и страната за спазването на законността в "Слънчев бряг ", само че да е по метод, който не смущава спокойствието на туристите.

Това написа в декларация на Съюза на притежателите - Слънчев бряг, изпратена до медиите.

Документът е изпратен до премиера Бойко Борисов, вицепремиера Валери Симеонов, министъра на туризма Николина Ангелкова и кмета на Община Несебър Николай Димитров.

Преди седмица вицепремиерът Валери Симеонов провежда масирана инспекция на заведения в курортния комплекс "Слънчев бряг ", което провокира напрежение измежду хотелиери, а и измежду посетители и туристи.

Хотелиери, притежатели на търговски обекти и заведения пишат в декларацията, че приканват локалната власт в лицето на Община Несебър да влезе в ролята си и да предприеме дейности в сходство със отговорностите си на собственик на обществената общинска благосъстоятелност в "Слънчев бряг ".

Заетите в туристическия бизнес упорстват също страната да реши дефинитивно въпроса с ръководството и администрирането на курорта.

В декларацията си от Съюза на притежателите пишат, че неведнъж са упорствали за решаването на статута на инфраструктурата в курорта, унищожаване на противозаконните краткотрайни обекти, ограничение на шума и следствията от туровете "бар кроул ".

Хотелиери, притежатели на обекти, заведения за хранене и заведения упорстват за незабавна взаимна среща в "Слънчев бряг " с премиера Бойко Борисов, вицепремиера Валери Симеонов, министъра на туризма Николина Ангелкова и кмета на Община Несебър Николай Димитров. Целта е да бъдат разисквани и решени проблемите в курорта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР