Подкрепям всичко, което е в рамките на правилата, включително и

...
Подкрепям всичко, което е в рамките на правилата, включително и
Коментари Харесай

Росен Желязков с коментар за БДЖ, планът Макрон и БСП

Подкрепям всичко, което е в границите на разпоредбите, в това число и митингите на превозвачите. Не сме сами в своето отричане към общия метод. Полша, Унгария и Литва изрично са с България против проекта "Макрон ". Излезнахме с обща декларация, други страни също са срещу пакет "Мобилност ". Това съобщи транспортният министър Росен Желязков в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия.

"Няма по естествено от това да се вършат експертизи на даден път. Никой не е против самодейността на Българска социалистическа партия. Обвързвам го с тематиката за изборите. Ако "мирише " на избори, се засилват тематики, на които никой действително не реагира остро ", сподели още министърът във връзка настояването от страна на Българска социалистическа партия за експертиза на асфалта на пътя край Своге.

"За 4 години България е нараснала голям брой пъти брутния си вътрешен артикул. Това демонстрира, че стопанската система работи, макар че опозицията твърди друго ", добави Желязков.

"Влагаме в БДЖ доста средства, само че има и съществено приключване. 90 % от публичните поръчки на БДЖ се провалят. Причините са доста, само че и недоверието е главно. Държавата, на този стадий, няма вид на приватизация ", приключи Росен Желязков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР