Подкрепихме , за да извадим България от евентуална много тежка

...
Подкрепихме , за да извадим България от евентуална много тежка
Коментари Харесай

Нинова: Подкрепихме Рашидов, за да извадим България от евентуална тежка криза


Подкрепихме, с цел да извадим България от възможна доста тежка рецесия. Той не е определен като представител на една партия. Избрахме го, с цел да не блокираме страната. Това съобщи водачът на в „ Тази заран “.

“Потвърждавам още веднъж, че няма болшинство. Няма коалиция с, и " ". Ние няма да одобряваме такова държавно управление ", това разяснява водачът на левицата.

По думите й в 48-ото Народно събрание се говорило към този момент за „ коалиция на войната ” –, Демократична България и Политическа партия, които ще желаят да внесат предложение за военна помощ за Украйна.

Тя изясни, че с „ “ и „ “ ги свързват битката с корупцията и смяната в правосъдната система.

" Тук сме на една позиция. Ако Демократична България слагат изискване износа на оръжие към Украйна, няма да сме съгласни. За нас това е риск. Мирът е по-голям. Предполагам, че ще има плаващи болшинства, което значи политическа неустойчивост. Би трябвало бюджета да ни сплоти. Тук всички сме безапелационни, че е належащо ", добави Нинова.

По думите на водача на левицата в Народното събрание ще има плаващи болшинства, което значи политическа неустойчивост.

Очаквам по бюджета и по Плана за възобновяване и резистентност да има по-голямо болшинство, разяснява.

По думите й в последните дни „ прави странни неща, които нанасят удар върху парламентаризма ”.

Тя разяснява и предлагането на за връщането на хартиените бюлетини.

" Когато предложихме хартиениете бюлетини, реакцията беше напряко истерична. Буди подозрение. Това ли е най-страшното - хартиеното гласоподаване. Навсякъде се шушука, че машините може да трансформират вота. Къде е инспекцията на машините, които изписаха " дневникът е фалшифициран "? Ние единствено за няколко знаем. Може да е имало и други. Машинното гласоподаване лимитира конституционното право. Ние желаеме хората да имат избор, по тази причина предлагаме смесено гласоподаване. ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР