Подкрепата на треньорите и публиката в Гласът на България“ спасиха

...
Подкрепата на треньорите и публиката в Гласът на България“ спасиха
Коментари Харесай

„Гласът на България“ спасява млад талант от психически срив


Подкрепата на треньорите и публиката в „ Гласът на България “ избавиха млад гений от тежък душевен срив , разбра HotArena .

Окрилен от позитивните страсти и от адреналина на сцената,  21-годишният Вениамин Димитров пребори депресията и още веднъж повярва в живота. Бургазлията даже съумя да спре антидепресантите , към които го тласнала тежка контузия.

 

Вениамин рухнал, след като семейството му било опустошено от покруса. Вуйчо му бил погубен. Сисипана, баба му си отишла от рак няколко месеца по-късно, в това време изгубил и дядо си. Серията от несгоди се отразила пагубно на майка му, която се почувствала сама и безпомощна. Освен да се бори с тъгата, Вениамин трябвало да порасне бързо и да заеме ролята на мъжа във семейството - по времето, когато околните му си отивали един след различен, татко му работел в Холандия, с цел да устоя фамилията.

 

Преживеният стрес разрушил душeвността на младия мъж . Паник офанзивите не закъснели, а лекарите му предписали антидепресанти. В един миг обаче Вениамин решил, че желае радикално да промени живота си и да спре хапчетата. Първата крачка, която подхванал, било решението да се яви на кастингите в „ Гласът на България “.

 

„ Контакта с публиката му работи като психотерапия “, настояват близки на бургазлията. Брилянтното осъществяване на Вениамин на шлагера „ Чужди усмивки “ освен го изстреля в тима на Михаела Филева, само че и върна вярата в личните му сили. В последвалите вокални дуели той победи Славея Иванова и сподели непредвидена прочувствена резистентност. „ Надявам се шоуто да даде старт на нов стадий в живота ми. Искам да върша музика в България, да сътворявам авторски песни и да влияя на хората с гласа си “, признава Вениамин.

 

Следващата неделя следва последният епизод от вокалните дуели в „ Гласът на България “ . На сцената ще забележим шест дуета, а всеки от участниците в тях ще се бори да продължи напред към идващия, още по-тежък стадий - нокаутите .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР