Подкастерът Боби Алтхоф и съпругът й се разделиха същия месец,

...
Подкастерът Боби Алтхоф и съпругът й се разделиха същия месец,
Коментари Харесай

Подкастърът Боби Алтхоф и отчужденият й съпруг Кори се разделиха същия месец, когато беше нейното вирусно интервю с Дрейк

Подкастерът Боби Алтхоф и брачният партньор й се разделиха същия месец, когато нейното вирусно изявление с Дрейк, демонстрират правосъдните регистри.

Кори Алтоф, който подаде молба за бракоразвод от Боби в сряда, уточни 4 юли 2023 година като дата на раздялата им в документите си за анулиране на брака, получена от Page Six.

Рапърът „ Hotline Bling “ се появи в шоуто на Боби „ The Really Good Podcast “ същия месец и те записаха изтрития епизод от хотелско легло.

Седмици по-късно тя отговори на спекулациите, че тя и 37-годишният Дрейк са имали сантиментална връзка, която я е довела до разпадането й с към този момент отчуждения брачен партньор.

Боби, на 26 години, отиде в своята история в Instagram по това време, с цел да показа „ нецензуриран DM “ продан, който е имала с създателя на Barstool Sports Дейв Портной.

„ Приятелката ми казва, че сте се свързали с Дрейк и сте се развели. Казвам, че това не е правилно “, гласи известието на Портной.

Боби отговори: „ Не разясня обществено, само че не за запис, пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР