Подходът на Ubisoft към Rainbow Six Siege е учебникарски пример

...
Подходът на Ubisoft към Rainbow Six Siege е учебникарски пример
Коментари Харесай

Поредно признание за Rainbow Six Siege

Подходът на Ubisoft към Rainbow Six Siege е учебникарски образец за това по какъв начин едно студио би трябвало да подхожда към едно свое заглавие и общността му. Макар и с компликации първоначално, играта получава постоянно обновления, които бързо оправиха нещата, Ubi прибавя постоянно ново наличие, не употребява скрити монетизиращи подходи, организира отлично маркетингови тактики, като безплатните интервали и понижения на цената на играта и построяването на електронно състезание и шампионат към Rainbow Six Siege. Всичко това няма по какъв начин да не се отплати на студиото и е очевидно, че това се случва. Заглавието е към този момент четвъртата най-играна игра в Steam, като бие Warframe, Team Fortress 2 и Grand Theft Auto 5. През почивните дни, Rainbow Six Siege доближи 99 100 консуматори.

Game Watcher означават, че пикът на играещите не е доближат, поради извършен безвъзмезден уикенд, да речем, което прави достижението още по-впечатляващо. Безплатен уикенд имаше по-рано този месец, само че е добре да се напомни, че играта беше понижена за Черния петък. Медията припомня и още нещо: играта е главно Uplay заглавие, а не е извънредна за Steam, което единствено прибавя към достижението на Ubi.

Наскоро студиото показаха пътната карта за третата година. Четирите сезона ще включват осем нови оператора, две нови карти, едно особено събитие и една изцяло модифицирана карта. Последното допълнение към играта – Operation White Noise – показа нови трима оператора, нов отвесна карта и куп усъвършенствания и изчистване на дребни карти, а дружно с това и нова самодейност, с която да бъдат преборени чийтърите.

А вие, които се спряхте над сегашния материал, харесвате ли света на Rainbow Six Siege? Може да споделите в коментарната секция по-долу.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР