Подготвени ли за народните представители за празниците, какви подаръци са

...
Подготвени ли за народните представители за празниците, какви подаръци са
Коментари Харесай

Какви подаръци искат депутатите и къде ще празнуват?

Подготвени ли за народните представители за празниците, какви дарове са купили, къде и с кого ще честват. На всички тези въпроси дадоха отговор депутати от разнообразни парламентарни групи в Народното събрание особено за Агенция " Фокус ". 

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков показа, че ще бъде заобиколен от най-близките си хора, а за дарове не му е останало време. " Малката му щерка Ани желае нова цигулка ", сподели той и изрази вяра, че дружно със фамилията си ще прекара едни естествени и хубави дни без толкоз политическо говорене. " Нещото, което най-вече ми липсваше през тази година бе времето със фамилията ми ", заключи някогашният министър-председател и народен представител.

Даниел Митов от ГЕРБ сподели, че за подарък желае тъкмо избрана книга, която скрито се надява да му бъде подарена от брачната половинка му. 

Народният представител от Българска социалистическа партия Иван Ченчев и ръководител на Комисията по просвета и медии към Народното събрание показа, че на новогодишния празник ще е отвън града, а книгите са любимецът за подарък. 

Депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев уточни, че традицията в фамилията му са софтуерните дарове като даде за образец безжичните слушалки. 

Делян Добрев от ГЕРБ сподели, че брачната половинка му се заела с коледните изненади, а празниците ще прекара в родния си град Хасково, а на Нова година ще бъде в морския град Созопол. 

Относно подготовката и избора на дарове Георги Самандов от " Български напредък " бе безапелационен: " Мъжете сме излъгани, че сме по-силният пол. Това в действителност са дамите. Вкъщи жена ми се грижи за тях. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР