Подготовката на Манчестър Сити за днешния четвъртфинален реванш от Шампионската

...
Подготовката на Манчестър Сити за днешния четвъртфинален реванш от Шампионската
Коментари Харесай

Фенове на Борусия Дортмунд превърнаха в ад престоя на Манчестър Сити в Германия

Подготовката на Манчестър Сити за днешния четвъртфинален реванш от Шампионската лига против Борусия (Дортмунд) беше нарушена от мощни среднощни гърмежи пред хотела им в Германия нощес. Според очевидци в 2:45 часа през нощта всички жители на хотел „ Radisson Blu “ в Дортмунд са събудени от пукотевицата. Свидетели настояват, че гърмежите са дело на група от 17 почитатели на Борусия.

Охраната на Манчестър Сити се е активизирала и е почнала да патрулира към хотела. Въпреки това към 4:30 часа група от седем индивида е съумяла да възпламени още няколко мощни бомбички и да разсънят още веднъж всички в хотела.

В региона са извикани полицейски патрули, само че точно телохранителите на „ жителите “ са били тези, които са предотвратили трети опит на почитатели на „ жълто-черните “ в 5:30 часа.

„ Не приказваме за елементарни бомбички. Става дума за такива с така наречен индустриална мощ. Гърмежите бяха невероятни. Самият аз изскочих шокиран на улицата “, декларирал един от посетителите на хотела пред „ Дейли Мейл “.

Британското издание се е сдобило и със фотография от мястото на гърмежите. На нея се виждат две кутии с голям брой пиротехника.

Реваншът сред двата тима е довечера в Дортмунд. Сити завоюва първия мач с 2:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР