Подчертава, че докато левите и десните правят любов в тъмното,

...
Подчертава, че докато левите и десните правят любов в тъмното,
Коментари Харесай

Слави Трифонов изригна и разкри истината за бившите му коалиционни партньори

Подчертава, че до момента в който левите и десните вършат обич в тъмното, Политическа партия им светят
Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов изригна и разкри скандалната истина за някогашните му сътрудници.

Той уточни, че Корнелия Нинова желае непременно договарянията с „ Газпром “ да бъдат обновени.

От “Демократична България ” пък изрично не желаят да има договаряния с съветската газова компания.
Вероятно си спомняте, че те даже проведоха митинги пред президентството за да не разрешат на служебното държавно управление да стартира още веднъж договаряния с съветската енергийна компания.



“Продължаваме смяната ” пък първо изрично не желаеха да има договаряния с “Газпром ”, само че в този момент обърнаха палачинката и нямат нищо срещу, в случай че “Газпром ” дадат ниска цена.

„ Това са моите някогашни съдружни сътрудници “. Тези думи на отвращение пусна във Facebook водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов във връзка позициите на някогашните си съдружни сътрудници по отношение на съветския газов монополист.

През последната седмица представителите на някогашните ръководещите, най-вече от „ Продължаваме промяната “ започнаха да настояват, че страната ни може да стартира да договаря с „ Газпром “, в случай че съветската компания предложи по-добри условия.
Такива изказвания бяха чути освен от съпредседателите на Политическа партия – Кирил Петков и Асен Василев, а и от някогашния вицепремиер Калина Константинова.

„ За тях няма правила, няма съблюдаване на обещания, няма отговорност пред гласоподавателите. Има единствено двуличие “, продължава в поста си Трифонов.
„ И в случай че гласоподавателят още веднъж гласоподава за тях, те още веднъж ще си създадат коалиция, без мен, несъмнено. И нищо не е в положение да ги раздели. Лили Иванова пее в една ария, че любовта е по-силна от всичко. Е, не е била права. Любовта към властта е по-силна от всичко. И каквото и да ви приказват в този момент, нито “Газпром ”, нито Русия ще я спрат тая обич. Представете си го по този начин – левите и десните вършат обич в тъмното, а “Продължаваме смяната ” им светят “, заключава шоуменът.
Източник: standartnews.com
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР