Подал съм три сигнала, които се допълват. Единият е с

...
Подал съм три сигнала, които се допълват. Единият е с
Коментари Харесай

Григор Здравков: Нещата на Капитан Андреево са много по-сериозни

" Подал съм три сигнала, които се допълват. Единият е с прословутата лаборатория. Моята теза е, че там нещата са доста по-сериозни. Там приказваме за обвързаности от самия Кирил Петков до самата лаборатория. Интересно е за какво не желае да се прегледа сигналът против зам.-министъра на земеделието ", това сподели водачът на Легия " Антимафия " Григор Здравков в ефира на " ЕвроДикоФ " на телевизия " Евроком " за сигналите му, изпратени към европрокуратурата.

" Цените на страната са съвсем същите като на частната компания ", продължи той.

" Към днешна дата няма пусната държавна поръчка за нова лаборатория на границата ", акцентира Здравков.

По думите му зам.-министърът на земеделието Иван Христанов е в положение на спор на ползи, тъй като дамата до него има редица компании за търговия с храни.

И добави, че държавното управление би трябвало наложително да смени управлението на Агенция " Митници ".

" Независимо кой е министър-председателя е задължен да уведоми подателя на сигнала какво ще прави с него ", съобщи той във връзка с сигналите, които е изпратил към премиера.

" Асен Василев не е поел никакви дейности по четири разнообразни сигнала ", продължи Здравков.

" За мен няма никакво подозрение, че този човек е отказал подаръка, което му го признавам, само че в случай че искаше да заловен индивида с досието, какво се прави? Отиваш в ДАНС и НСБОП ", съобщи той във връзка с записа сред ръководителя на БАБХ проф. Даскалов и Пламен Моллов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР