Подадената оставка от Корнелия Нинова е половинчата и отново се

...
Подадената оставка от Корнелия Нинова е половинчата и отново се
Коментари Харесай

Лечева попиля Нинова: Оставката й е половинчата, пак разиграва цирк!


" Подадената оставка от Корнелия Нинова е половинчата и още веднъж се разиграва някакъв цирк.  Доказателство за това е нейното желание да остане до началото на януари. След като споделя, че е човек на Устава, дано да прочете член 17, съгласно който при предварително подаване на оставка, би трябвало да бъде определен краткотрайно изпълняващ длъжността ръководител ". Това съобщи пред БНР Весела Лечева, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

Според нея определената дата за привикване на Националния съвет на партията - 20 ноември, събота - денят преди втория тур на президентските избори, " не приказва добре за ръководител, който ръководи партия, която желае иска нейният претендент да завоюва ":

" Отново Нинова излъга.  Вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия сме привикнали за всичко да сме отговорни, само че да обвиниш служебното държавно управление и Инициативния комитет - човек с огромно въображение може да допусне такова нещо. Търси се казусът там, където не е ".

По думите на Лечева  в Българска социалистическа партия се е стигнало до изчегъртване на хора със смелостта да изразят друго мнение  и това се е отразило на резултата на партията на изборите на 14 ноември.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР