Под ръководството на Районната прокуратура в Кюстендил, Териториалното отделение в

...
Под ръководството на Районната прокуратура в Кюстендил, Териториалното отделение в
Коментари Харесай

В рамките на 24 часа: Три случая на домашно насилие в Кюстендилско

Под управлението на Районната прокуратура в Кюстендил, Териториалното поделение в Дупница се водят  няколко досъдебни производства за закононарушения в изискванията на домашно принуждение .

На 10 март в жилище в Бобов дол е била породена телесна щета на Т.А . След получен сигнал , чиновници на реда са разпитали потърпевшата . Понастоящем на причинителя на побоя – 39-годишният Н.А .

По време на следствие е открито, че на 11 март 59-годишният В.А . е предизвикал телесна щета на брачната половинка си в Кюстендил. Ден по-рано той я е заплашил с ликвидиране , което е провокирало състоятелен боязън. Днес В.А. ще бъде показан на разпореждане за наказателна отговорност и ще бъде арестуван за 72 часа .

Установява се местонахождението и на разположение , по отношение на което е получен сигнал, обвързван със закана за ликвидиране . На 11 март 2024 година Е.Н. е получила обявени е посредством мобилното приложение „ WhatsApp “ , съдържащо закани против нея. То е било изпратено от мъжа , с който е живеела по фамилни начала С.И . (на 52 години). Освен това, пред входа на техния общ дом в село Бистрица, община Дупница, тя разкрила чук .

Действията по следствието по досъдебните производства не престават под надзора на прокуратурата .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР