Под ръководството на Окръжната прокуратура в Шумен, започва оглед на

...
Под ръководството на Окръжната прокуратура в Шумен, започва оглед на
Коментари Харесай

Започва оглед на мястото край Шумен, където падна малък частен самолет



Под управлението на Окръжната прокуратура в Шумен, стартира оглед на мястото край града, където в сряда вечер падна дребен частен аероплан. В кабината са били татко и наследник, пилотирал е бащата. На терена ще бъдат и специалисти от Министерството на превоза.

Пилотът е изхвърчал от Балчик и е трябвало да кацне на летището край Шумен.

" Правоспособен е, човек с огромен професионален опит ", разяснява Христо Христов, шеф на звеното за следствие на катастрофи към Министерството на превоза:

" Заходил е един път, не е съумял да кацне. Причините не може още да установим. При втория заход самолетът се е сринал и е закачил едно дърво и оттова към този момент се сблъсква със земята. Имаме среща с сътрудниците от досъдебното произвеждане, с цел да създадем редом следствие ".
И двамата потърпевши остават в Интензивното поделение на Шуменската болница, сподели доктор Димитър Костов - шеф на лечебното заведение:

" Синът е в относително по-добро общо положение със счупена бедрена кост и счупена раменна кост. В момента е контактен, в схващане, съответен, до момента в който положението на бащата е тежко, да не кажем сериозно. В момента има изкуствена белодробна вентилация и хемодинамиката му се поддържа медикаментозно ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР