Под ръководството на Окръжна прокуратура – София се води разследване

...
Под ръководството на Окръжна прокуратура – София се води разследване
Коментари Харесай

31-годишен преби 17-годишен и го отвлече в багажника на кола


Под управлението на Окръжна прокуратура – София се води следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществени закононарушения по член 142а, алинея 1 и по член 198, алинея 1, прочие 1 от Наказателен кодекс.

В хода на следствието са събрани доказателства за съпричастността на Т.П.  (на 31 години) към действията. Около 5 ч. на 12.06.2022 година, на ул. „ Сергей Румянцев “ в гр. Пирдоп, Т.П. нанесъл побой на 17-годишния М.И. с голям брой удари в главата. Вдигнал го и без негово единодушие качил потърпевшия в багажника на лек автомобил. Първоначално го откарал в региона на ЖП гара в града, където още веднъж му нанесъл удари. След това отпътувал до паркинг зад блоковете на ул. „ Панагюрско шосе “. 

С дейностите си Т.П. незаконно лишил от независимост М. И., като го затворил в багажника на автомобила. Пострадалият бил освободен вследствие интервенция на притежателя на автомобила. Извършителят на незаконното действие посредством приложимост на мощ лишил у М.И. мобилен телефон и парична сума в размер на 395 лв., без негово единодушие и с желание незаконно да ги присвои.

С разпореждане на прокурор в Окръжна прокуратура – София Т.П. е бил притеглен в качеството на обвинен за похищение и обир. По искане на прокуратурата понастоящем той е с мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Разследването продължава, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР