Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура се провежда

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура се провежда
Коментари Харесай

Нов удар за майката, изоставила тримесечното си бебе в столичния ж.к. Младост

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура се организира следствие по отношение на изоставеното от майка му тримесечно бебе.

Мария Иванова е привлечена като обвинена на 31.07.2017 година за това, че на 30.07.2017г., в обедните часове, оставила тримесечното си бебе без контрол и задоволителна грижа в градинка в столичния ж.к. „ Младост “. По този метод обв. Иванова е основала заплаха за неговото физическо и душевно развиване, доколкото детето е изоставено единствено, на слънце, безпомощно с оглед възрастта му, без храна и вода.

Детето е било видяно от свид. И. Б., живуща в близкия блок. Същата неотложно е слязла при него, като дружно с друга жена, която в този миг е била в градинката, са алармирали органите на полицията. На място е дошъл екип на полицията, контрольор при детска педагогическа стая и екип на „ Спешна здравна помощ “. След извършени оперативно-издирвателни мероприятия от страна на полицейските органи при 07 РУ-СДВР е била открита майката на тримесечното бебе.

Мария Иванова е неосъждана към сегашния миг. Спрямо същата е взета мярка за неотклонение „ Подписка “.

На 01.08.2017 година на Иванова е предявено обвиняването за закононарушение по член 182, алинея 1 Наказателен кодекс, за което са планувани санкции „ отнемане от независимост “ до 3 години и „ публично неодобрение “. Същата се е възползвала от опцията да даде пояснения, като пред проверяващия служител на реда е декларирала, че се намира в тежко материално състояние.
Разследването по делото продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР