Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано

...
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано
Коментари Харесай

Задържаха и обвиниха 53-годишен мъж за побой над лекар от Спешна помощ

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура е формирано и се води досъдебно произвеждане, написа Novini.bg, базирайки се на публична информация от институцията.

Причината за това е, че:

- На 14.04.2020 година, към 15.20 часа, в гр. София, на ул. „ Граф Игнатиев “ и бул. „ Евлоги и Христо Георгиеви “, посредством нанасяне на удари с ръка в региона на лицето на М. – доктор в ЦСМП – София, във връзка осъществяване на службата му, му е предизвикал телесна щета.

В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинител на описаното нагоре действие е Румен Т., на 53 години. Изготвено е разпореждане за привличането му към наказателна отговорност, като му е повдигнато обвиняване за осъществено закононарушение по член 131, алинея 2, вр. член 130, алинея 2 Наказателен кодекс.

Предвид високата социална заплаха на действието, прокурорът е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, след приключването на които, ще бъде направено и импортирано искане до СРС за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР