Под мотото Счупи оковите на мизерията“ жители на Сандански и

...
Под мотото Счупи оковите на мизерията“ жители на Сандански и
Коментари Харесай

Неизвестни протестират срещу пращането на оръжия в Украйна

Под мотото „ Счупи оковите на мизерията “ поданици на Сандански и Петрич организираха къс и малочислен митинг. Те блокираха за малко изхода от града към автомагистрала „ Струма ” в посока София, съобщи Българска национална телевизия.

Протестиращите желаеха незабавни ограничения против високите цени, като упорстват за отпадане на Данък добавена стойност на питателните артикули, медикаментите и горивата.

Настояват още Народното събрание да не гласоподава военна помощ за Украйна, тъй като това е замесване на България във военния спор. Заплашиха, че в случай че в сряда депутатите гласоподават военна помощ за Украйна, те ще блокират граничен пункт Кулата непрекъснато и няма да позволен прекосяването през него на задгранични превозвачи.

„ Ако те създадат това и го гласоподават в сряда, ние изрично споделяме, че ще блокираме Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата ” непрекъснато. Няма да бъдат допускани никакви превозвачи с изключение на българските ”, сподели пред Нова телевизия Вангел Цилев, един от протестиращите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР