Под каузата #UnitedForBulgaria - Обединени за България готви филм с

...
Под каузата #UnitedForBulgaria - Обединени за България готви филм с
Коментари Харесай

Иван Кристоф рекламира страната ни с полет на световен форум в ОАЕ

Под идеята #UnitedForBulgaria - " Обединени за България " готви филм с родните триумфи във въздушните нововъведения
Реклама на страната ни с полет с топловъздушен балон, отдаден на развиването и нововъведенията под идеята " Обединени за България " възнамерява да направи специалистът по височинни спасявания Иван Кристоф по време на идния на 12 и 13 декември Global Citizen Forum в Емирство Рас ал Хайма, ОАЕ. На него ще участват авторитетни персони от бизнеса, политическия свят, развлекателната промишленост и телевизионни водещи, които ще показват и обсъдят новите международни трендове под надслова " THE FUTURE IN MOTION ".

" Именно там е мястото, където на най-високо равнище може да се споделят нововъведения като полетите, показващи по какъв начин се усилва сигурността във въздуха, по земя и суша “ показа Човекът паяк. Той и екипът му към този момент вършат въздушни проби с първия в света сгъваем компютър ThinkPad F1 Fold. Идеята е от борда на балона да бъдат снимани разнообразни вероятности на забавни места. По-късно, взаимно с водачите Росен и Явор Касабови от варненския клуб " Адреналин " Кристоф и сподвижници на идеята " Обединени за България " ще летят с балон над морската столица и крайбрежието. Според новатора от високо то доста прилича границата сред сушата и морето в Персийския залив. Заснетите и отразяващи онлайн навигацията с авангардната техника фрагменти дружно с към този момент направени при досегашни полети на разнообразни места у нас, ще влязат в документален филм " България в Космоса – полети с нововъведения ".

Иван Кристоф възнамерява да го покаже премиерно на честването на 30-годишнината на дипломатичните взаимоотношения сред България и Обединените арабски емирства. Лентата ще наблюдава българските триумфи - от постигнатото от родните космонавти в предишното до днешните реформаторски начинания за образование на спасители на бъдещето. Под надслова " Бъдещето в придвижване " ще бъдат показани фрагменти от полети из целия свят - от Седемте рилски езера до Седемте емирства.

Базираният на Леново мобилната информационна система на Кристоф план, подсилен от участниците в идеята " Обединени за България ", може да бъде показан и на най-голямото международно ревю Dubai Expo 2020. На българския щанд там онлайн би трябвало да се покажат снимани в България родни нововъведения, надява се създателят.

Според него по този начин могат да се открият нови хоризонти за насърчаване на българския бизнес и за по този начин нужното привличане на непознати вложения. " Характерът на един човек и на една нация се демонстрира тъкмо в бурни времена и сериозни обстановки като днешните, в които или се предаваш, или напредваш ", разяснява Иван Кристоф. За да разпространява " Обединени за България ", той е закупил домейна ForBulgaria.com. На него възнамерява да направи многоезичен уеб страница, посредством който да сплоти българи и чужденци, искащи да вършат ползотворни и красиви каузи за страната ни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР