Под чаршафите няма стари и млади, а можещи и неможещи,

...
Под чаршафите няма стари и млади, а можещи и неможещи,
Коментари Харесай

Доц. Бостанджиев: В секса има само можещи и неможещи

Под чаршафите няма остарели и млади, а можещи и неможещи, това сподели в студиото на Факти известният сексолог доцент доцент Румен Бостанджиев.

Поставянето на всевъзможни предварителни упования може единствено да попречи на прекарванията по-късно, споделя доцент Бостанджиев. По думите му всичко опира до вътрешна настройка и предпочитание, а останалото идва с опита.

Няма явен аршин, по-който да се мери дали през лятото имаме повече предпочитание за секс, счита сексологът. „ Вероятно сходна наклонност включва хората, които са във почивка на екзотично място, да вземем за пример на море. Дори и там обаче не всичко е толкоз розово, изключително в случай че към комбинацията се прибави и алкохол. Едно пиво може да свърши доста потребна работа, само че всеки би трябвало да не не помни какъв брой носи на пиянство “, съобщи доцент Бостанджиев.

Размерът на мъжкото достолепие несъмнено е най-често задаван, когато стане дума за секс, сподели сексологът. „ Всичко е въпрос на позиция, а и надали има мъж, който да е удовлетворен от действителността. Изследване сподели, че 80% от представителите на мощния пол желаят повече сантиметри. Всичко обаче е прекомерно условно и има доста фактори, които въздействат доста повече на хубавия секс от числата “, счита доцент Бостанджиев.

"От нас зависи къде, по какъв начин и какъв брой добре ще си изкараме и, в случай че нещата не се получат по упования метод, виновността си е единствено наша, сподели още Румен Бостанджиев.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР