Почти във всеки един дом може да бъде видяна икона.

...
Почти във всеки един дом може да бъде видяна икона.
Коментари Харесай

НИКОГА не поставяйте икони на тези места в дома си

Почти във всеки един дом може да бъде забелязана икона. Хората си спомнят за нея, когато нещо ги мъчи или имат компликации в живота и желаят да се помолят.

Съществуват обаче поверия, свързани с това къде е вярно да слагаме иконите вкъщи и къде в никакъв случай не трябва да ги подреждаме, в случай че не желаеме злощастие да ни застигне.
 Китайците са го споделили – не дръжте вкъщи тези 5 неща, изхвърлете ги НЕЗАБАВНО Китайците са го споделили – не дръжте вкъщи тези 5 неща, изхвърлете ги НЕЗАБАВНО
Всичко в този свят носи сила, била тя позитивна или негативна. Вещите вкъщи – също. Всъщност от тях значително зави...

Бабите са безапелационни, че иконите би трябвало да се слагат наоколо до прозореца в източната част на прозорците. Къде обаче не би трябвало да ги слагаме, ще разберете от днешната публикация.

Къде не трябва да слагаме иконите?
Едно от местата, където никога не трябва да държим икони, това е банята. Дори да се изкушавате да декорирате мокрото помещение с икона, не го правете.

Не е целесъобразно да се слага и в стаята, в която спите с половинката си, в случай че нямате подписан църковен брак.
 На кой пръст е най-добре да носим пръстен, с цел да сбъднем желанията си На кой пръст е най-добре да носим пръстен, с цел да сбъднем желанията си
Пръстенът е с съвършената форма на алхимиците – кръгът. Той символизира мощ, както е обвързван и с цялостта, безкрайността и време...

Не е желателно да се слага и тук-там, които са наоколо до тв приемници, компютри и други устройства.

Не е целесъобразно да поставяте икони и на местата, където съхранявате детски играчки или на рафтовете, където са подредени книгите.

Възможно е да се изненадате, само че икони не трябва да се слагат и наоколо до плакати на спортисти, художници и други известни персони.

Следващия път, в който решите да внесете икони вкъщи, доста деликатно изберете мястото, където ще ги поставите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР