Предвижда се лятното турне на поп мегазвездата Тейлър Суифт да

...
Предвижда се лятното турне на поп мегазвездата Тейлър Суифт да
Коментари Харесай

Турнето на Taylor Swift Eras ще даде тласък на закъсалата икономика на Обединеното кралство с 1 милиард британски лири

Предвижда се лятното турне на поп мегазвездата Тейлър Суифт да даде подтик на закъсалата стопанска система на Обединеното кралство с близо 1 милиард паунда.

Анализът на Barclays допуска, че Swifties ще отделят приблизително £848, с цел да видят своя кумир на една от 15-те дати в Обединеното кралство от турнето на Eras, което се организира тази година. Освен за билети за концерти, почитателите се чака да дадат пари за всичко - от хотели и заведения за хранене до артикули и тоалети.

Barclays пресмята, че като цяло това може да докара до голяма инжекция от £997 милиона в стопанската система. Разкошните разноски ще бъдат музика за ушите на огромните и дребните компании, които печелят. Канцлерът Джереми Хънт дружно с министър-председателя Риши Сунак - самопризнат суифти - също обезверено ще търсят някакъв симптом за икономическо усъвършенстване от обиколката преди предстоящите общи избори през есента.

Barclays пресметна, че в допълнение към цената на билета почитателите ще похарчат приблизително £121 за настаняване, £111 за транспо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР