Почти цяла седмица Солун е без вода заради авария. Каква

...
Почти цяла седмица Солун е без вода заради авария. Каква
Коментари Харесай

Пети ден безводие в Солун

Почти цяла седмица Солун е без вода поради повреда. Каква е ситуацията и идва ли краят на казуса - от Солун. Градът е без вода към този момент пети ден. Причината е огромна повреда и разкъсан тръбопровод,който зарежда вторият по величина гръцки град. Работи се непрекъснато, само че не се знае по кое време от чешмите ще потече чиста вода. Обещаваха за през днешния ден, само че до в този момент нито капка. От държавната компания по водоснабдяване даже не са оптимисти. Съобщават, че са отстранили повредата на скъсания тръбопровод и ревизират качеството на водата. В същото време предизвестяват, че няма гаранция дали казусът няма да се повтори в идващите дни.
Жителите на Солун към този момент пети ден пият единствено минерална вода,която даже свърши в магазините. Други вървят да си налеят отвън града. Заведенията оферират единствено бутилирана вода, а кафето е в картонени чаши. В лечебните заведения също чешмите пресъхнаха.
Южноафриканската столица Кейптаун се оказа в невероятната обстановка да е първият актуален град с риск да остане без питейна вода, предава BBC. Това е...
Жителите на Халкидики, където има вода. Чужденците се опасяват да посещават заведенията в Солун, тъй като не знаят каква вода се употребява.
Очаква се на следващия ден да стартира последователно подаването на вода към града, само че хората се запасяват с бутилирана най-малко още за няколко дни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР