Почти целият път от село Дебелт до затворническото общежитие Дебелт“

...
Почти целият път от село Дебелт до затворническото общежитие Дебелт“
Коментари Харесай

Пътят от Дебелт до затворническото общежитие е в окаяно състояние

Почти целият път от село Дебелт до затворническото общежитие " Дебелт “ /ЗО " Дебелт “/ е в окаяно положение. Огромни дупки и неравности вършат прекосяването по него рисково за всевъзможни транспортни средства, създавайки причина за пътнотранспортно произшествие. Материалните вреди са настрана.

Жител на Дебелт алармира на " Организация за протекция на българските жители “ /ОЗБГ/ за казуса. " От ОЗБГ отидохме на място персонално да се уверим за качеството му и се оказа, че онлайн е доста по-лошо, в сравнение с ни беше разказан. Дори тук-там няма път, а дупки, наподобяващи кратери.

Правени са и опити да бъдат запълнени с дъски две от дупките, а от друга " наднича “ арматурата на моста, под който минава река Средецка. Водачите на транспортните средства би трябвало да са изключителни деликатни, когато карат в еднокилометровия лунен сектор.

Изпратихме писмо до кмета на Община Средец и до АПИ да се подхващат ограничения за ремонт на пътя, тъй като по него всекидневно минават десетки транспортни средства на работещи в ЗО " Дебелт “, на чиновници в частни компании, както и на други хора.

Не е нужна замяна на цялата пътна настилка, а е задоволително да бъдат асфалтирани дупките, както и да бъдат отстранени неравностите. От ОЗБГ имаме вяра, че за богатството на обществото нужните ремонтни действия могат да бъдат осъществени и то в къси периоди ", сигнализират от ОЗБГ.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР