Почти три месеца след неговото изчезване властите в Чикаго откриха

...
Почти три месеца след неговото изчезване властите в Чикаго откриха
Коментари Харесай

Изчезнал българин в САЩ бе открит мъртъв

Почти три месеца след неговото изгубване управляващите в Чикаго откриха 27-годишен българин. Петко Янков беше в неопределеност от 16 декември 2021 година, когато майка му открива жилището, в който живеят, празен и персоналните му движимости и телефон на масата в кухнята.

Тялото на младият мъж е намерено едвам в понеделник. Изглежда, че Петко самичък е поставил завършек на живота си, като се е обесил, оповестява bg-voice.com. Търсенето на Петко продължи с дни в парка Catherine Chevalier Woods, в който допускат, че младежът е отишъл, откакто е излязъл от у дома.

Тялото обаче е било в напълно различен завършек на парка от този, в който е било издирването. Петко Янков, както и родителите му, са родом от Стара Загора. Семейството идва в Чикаго през 2003 година. Дни преди изгубването си Петко сполучливо е приключил бакалавърската си степен по кинезиология – компетентност, която съчетава кинезитерапия и диетология от University of Illinois in Chicago. Семейството се готвело да чества дипломирането му, само че тогава младежът липсващ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР