Почти няма да видите врата без тази прекрасна джаджа наречена

...
Почти няма да видите врата без тази прекрасна джаджа наречена
Коментари Харесай

10 най-страшни моменти, заснети от входни камери



Почти няма да видите врата без тази прелестна джаджа наречена шпионка, това е дупка на вратата, с която може да огледате пространството зад вратата, само че допускам, че към този момент го знаете това, само че какво в случай че една вечер ви звънне звънеца, а зад вратата не видите вашите комшия, който е пристигнал да ви помоли за сол или майка ви която се прибира от магазина, само че в действителност нещо извънредно, което да ви накара да сте в ступор. Тези дребни камери, които са били ситуирани до шпионките на входните порти записват странни и мистични феномени, преди началото на видеоклипа проверете кой стои зад вашата врата, в противоположен случай в никакъв случай не бихте знаели, и напишете под видеото какво сте видели, и в това видео ще ви показва 10 от най-зловещите фрагменти снимани от камерите сложени на входните порти.

1. Това злокобно видео е качено в обществените мрежи преди няколко години, в самото начало на записа, можете да видите тайнствен човек, който стои на входа на верандата, наподобява че оставя пакет на земята, качва се в колата и бързо изчезва, какъвто и да е обекта е малко размазан и се вижда в долният ляв ъгъл, и се вижда по какъв начин стартира да се надува и става по-голям и внезапно стартира да лети и внезапно излетява над зрителното поле, този видеоклип беше публикуван в обществените мрежи и са показани редица пояснения, някои фенове сметнаха този случай като смешка, само че не са могли да дефинират какво тъкмо е това, други са сметнали фрагментите за свръхестествени, потвърждавайки, че тъмната фигура първоначално е фантом и това което лети по-късно е неговият дух, други фенове пък твърдяха, че това нещо е като буболечка, която е почнала да пълзи от лявата част на камерата. Искам да знам вашето мнение, долу в мненията споделете вашето мнение.

2. Този злокобен запис е сниман в Съединени американски щати, зад шпиноката можем да забележим по какъв начин от тъмнината се доближава заплашителен смешник с червени балони, той е пристигнал тъкмо пред входната врата и е почнал да гледа към шпиноката, няколко секунди по-късно просто си потегля, макар обстоятелството, че това се случва много постоянно в Америка, въпреки всичко това наподобява доста ужасно, никой не би знаел какво има в главата му, а вие какво мислите? Клоунът просто е решил да изплаши жителите на къщата или той е имал напълно друга цел, долу в мненията споделете вашето мнение.

3. Америка, щатът Флорида. Собственикът на къщата е бил доста сюрпризиран, когато вижда по какъв начин черна мечка е звъняла на входната врата, във видеоклипа се демонстрира по какъв начин мечка се доближава към къщата, стартира да си играе с коледните украси и по-късно натиска звънеца с носа си, притежателят на парцела няколко пъти безапелационно споделя на мечката да си тръгне и той го слуша, след малко време, мечката си потегля.

4. Този заплашителен видеозапис е сниман в Мексико, на видеозаписът виждаме по какъв начин нещо свети в двора на съседа, и се оказва, че това е огън, огънят става все по-голям, до момента в който в един миг не покрива целият двор, пламъците попадат и в къщата на създателя, притежателят се насочва към входната врата и вижда по какъв начин дворът на съседа му гори, той бързо отива да вземе пожарогасител, само че осъзнава, че нещата към този момент са отвън надзор, индивидът споделя, че мобилното приложение на звънеца го е уведомило за придвижване покрай неговата входна врата, и единствено след четвъртото уведомление, той най-сетне се е събудил с цел да ревизира шума, брачната половинка му незабавно се е обадила на пожарната, за благополучие никой не е потърпевш след случая.

5. Това малко видео демонстрира, момента, в който призрачна същина посещава къщата, притежателят е бил вкъщи, когато бива прочут от приложението, че пред входната му врата е засечено придвижване, когато той е излязъл да ревизира, там е нямало никой, както споделя притежателя, по-късно той е решил да огледа записите от камерата, и това което той е видял го е тормозило, на фрагмента виждаме светеща топка или светлина, преминаваща около камерата, която постепенно се унася и като че ли влиза в къщата, този обект има задоволителна компактност с цел да може датчикът за придвижване да го засече и притежателят да бъде известен, някой консуматори допуснаха, че това е някакво насекомо, другата част от потребителите настояват, че това е недостатък на камерата, все пак, мнозина имат вяра, че това е фантом, а какво мислите вие, другари? Долу в мненията, споделете вашето мнение?

6. Тази страшна фотография е качена в интернет още през 2017 година, случката се случва в Америка, като изложение създателя е написал:,,Приложението Умен Дом ни разсъни късно през нощта като ни уведоми, че пред вратата сензорите за придвижване са уловили придвижване " мъжът се е събудил и е видял, че няма никой пред неговата входна врата и си е помислил, че сензорите са уловили бягащите котки, само че след известно време, още веднъж получават съобщение от приложението, и откакто поглеждат камерата, те са били в потрес, там те са видели нещо приблизително сред жена и мъж без ръце, или най-малко си ги държи зад тила и злонамерена страшна усмивка.

7. В началото на 2018 година в Тексас входната камера запечатва доста заплашителен кадър. Отново приложението Умен Дом идва в помощ на притежателите като ги уведомява за придвижване пред тяхната входна врата, притежателите на жилището поглеждайки към камерата виждат, че това е голяма змия която е пълзяла по вратата и се пробва да влезе в къщата, и в един миг змията пада, само че змията не се отхвърля и продължава още веднъж и още веднъж, тези фрагменти в действителност са притеснителни. Какво мислите?

8. В самото начало на този запис, изработен благодарение на камера, която е ситуирана до шпионката, виждаме елементарна котка, която скача и излиза отвън кадър, с помощта на неговите придвижвания може да се разбере, че видеозаписът не е подправен или особено инсталиран, при снимането на този видеоклип е валяло дъжд, само че обърнете внимание на дъждовите капки, къщата се намира на брега на океана, притежателят споделя, че това може да е просто мъгла, други консуматори твърдяха, че най-вероятно това е просто мощен вятър който се удря в къщата което разрешава на капките да се повдигнат, напишете вашето мнение долу в мненията. 

9. През 2018 година камерата ситуирана до шпионката е записала това необичайно видео, пред входната врата ненадейно се появява някакво необичайно бяло създание, тя прави няколко странни придвижвания и внезапно изчезва, скептиците споделят, че това е просто насекомо, което се е качило на обектива на камерата, само че другата половина от потребителите в интернет настояват, че камерата в действителност е съумяла да улови свръхестествено творение.

10. В този миг притежателят е бил у дома и е гледал тв приемник, когато е получил уведомление, че пред входната му врата има движещ се обект, когато е ревизирал снимането онлайн от камерата в началото е помислил, че вижда мъж с дълга коса, който се крие от дясната част на вратата, притежателят няколко пъти е попитал кой е, само че не е получил отговор, в последна сметка злокобният клиент демонстрира същинската си форма тя е пълзяла тъкмо до шпионката, където в действителност е била и ситуирана камерата, на фрагментите можете да видите паякообразно създание, притежателят е бил покъртен от видяното.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР