Зодия Телец няма нужда да пие кафе и кола на

...
Зодия Телец няма нужда да пие кафе и кола на
Коментари Харесай

Хороскоп за 6 май понеделник: Да не пие кафе и кола зодия

Зодия Телец няма потребност да пие кафе и кола на 6 май понеделник. 

Ето и хороскопа на:

Овен

Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите действия и изявления. Много от това, което става през днешния ден, се явява разследване на нещо, направено от Вас по-рано, и в действителност се сблъсквате с следствията от личните си неточности. За страдание, през днешния ден сте склонни да търсите отговорни, а не излаз от ситуацията, та по тази причина демят ще бъде много неефикасен. Вечерта е допустимо неразположение, като са евентуални главоболие и безсъница. Откажете се от нездравословните навици и запазете верността си към здравословния метод на живот: през днешния ден би трябвало да се погрижите за себе си.

Телец

Сутринта вероятно ше се разсъните с мисълта, че в живота нещо незабавно се трансформира. Очевидно още не сте решили, какво тъкмо. Звездите Ви поучават да поговорите за това с Вашата втора половинка. Една глава е добре, а две- още по-добре. Само се постарайте, измененията да са положителни.

Днес няма да потребност да пиете кафе, кола и питиета с кофеин, тъй като имате остатък от сила.
 

Близнаци

Ще се наложи да заемете доста твърда позиция по кардинален въпрос, и да я отстоявате, без значение от митингите на околните. Бъдете по-внимателни с новите познати. Те има възможност да се опитат да Ви манипулират, подло призовавайки най-хубавите Ви усеща. Ще получите доста забавни оферти, като не е изключена покана за посещаване на неповторимо мероприятие, което ще предизивика доста огромно внимание. Погрижете се за подобаващ дрешник, в случай че желаете да извършите незабравимо усещане на симпатична за Вас персона. Безупречният жанр би трябвало да стане Вашата визитна картичка.
 

Рак

Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.
 

Лъв

Ще се радвате на появяването на нови помощници и съдружници – авторитетни, надеждни и заслужаващи доверие. Настъпил е удобен ден за начало на връзки от всевъзможен темперамент, единствено че не би трябвало забързано да късате старите връзки. Може да се окаже, че те напълно скоро ще Ви потрябват. Колкото повече хора са на Ваша страна, толкоз по-добре, тъй като Ви предстоят съществени тествания. Изключителният бизнес- усет ще Ви помогнае да постигнете доста увеличение на приходите. Денят е подобаващ за подписване на покупко-продажби за покупко-продажба и за комерсиална активност. Не би трябвало да прибързвате единствено с сключване на дълготрайни договори.
 

Дева

Днес Вашата прочувствена сензитивност евентуално е прекомерно обострена, и Вие има възможност да попаднете във краткотрайна фаза на срамежливост. Затова в случай че сте уверени, че някой деликатно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас явни, само че не би трябвало да въздействат на това, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното въздействие - концентрирайте се върху това, което най-вече Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно
 

Везни

В никакъв случа не отхвърляйте в този момент помощ на Вашия обичан човек. В противоположен случай може да паднете от пиедестала, на който стоите измежду околните му хора. Даже и в случай че през този ден помощта за него да Ви бъде в тежест, направете всичко допустимо, а и невъзможното в негова изгода...
 

Скорпион

Днес ще Ви бъде малко мъчно и неприятно от това, че каквото и да вършиме, няма да се получава, както в действителност е замислено, или най-малко ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното обмисляне и ще се оставите на волята на ориста? Или може би на здравия разсъдък на Вашия обичан човек - това също може да помогне...
 

Стрелец

Не мислете прекомерно за това, по какъв начин близките възприемат Вашия обичан човек.. Така или другояче нито ще отгатнете възприятията му, нито ще разберете мислите му, само че с гаранция може да развалите своето въодушевление. Опитайте се да си зададете въпроса какво чувствате самите Вие.
 

Козирог

Козирозите ще получат великодушна премия за свършената работа, единствено че доста от упоритостите на представителите на този знак ще останат неосъществени. Може да се уговорите с управлението за увеличение на работната заплата, само че надали ще постигнете покачване в службата. Това е сполучлив ден за къси пътувания, екскурзии, а също и за другарство с настоятелен сътрудници в неофициална конюнктура. Лесно ще се разбирате с по-възрастните от Вас хора, без значение дали става въпрос за родственици, или просто за познати. Като цяло денят е удобен за другарство с членовете на фамилията. Младите влюбени могат да страдат от дефицит на ярки усещания. Жизненият Ви тонус е висок.
 

Водолей

 

Риби

Рибите са подготвени за решителни дейности, само че, за жалост, събитията изискват напълно друго държание. Необходимо е да се затаите и единствено да наблюдавате деликатно всичко, което става в близост. Колкото по-незабележими сте през днешния ден - толкоз по-добе. При запознанствата (особено романтичните), би трябвало да сте извънредно внимателни: на пътя Ви ще се окаже доста рискова персона. Ако по природа не сте склонни към афери и интриги, избягвайте всевъзможни двусмислени обстановки, говорете намерено и избирайте най-прекия път към задачата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР