Стопкадър Нова ТвИзвестен наш лекар разказа забавна случа с пациентка. Двамата

...
Стопкадър Нова ТвИзвестен наш лекар разказа забавна случа с пациентка. Двамата
Коментари Харесай

Лекарят Ненков втрещи Лора Крумова със случка с негова пациентка

Стопкадър Нова Тв

Известен наш доктор описа занимателна случа с пациентка. 

Двамата се познават откогато са 20-годишни и дружно са правили „ нелепости по пътя си да станат лекари ”. Единият е анестезиолог-реаниматор, а другия е неговият персонален доктор.

В студиото на „ На Фокус ” занимателни истории от дългогодишното си другарство и лекарската си процедура описаха лекар Мирослав Ненков и  личният му доктор Атанас Пелтеков.

„ Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, която на една зрелост. Тя ми споделя, че преди две години са ѝ поставили изкуствени гърди. Аз споделям: ”Страхотно! Браво! На такава възраст да си сложите гърди! ”. И тя попита: ”Искате ли да ги видите? ”. Аз отвърнах: ”Вярвам ви, госпожо! ”, само че тя въпреки всичко ми ги сподели. След това поговорихме за лекаря, който ѝ е направил хубавите гърди, които пациентката ми сподели още няколко пъти ”, описа за Нова Тв лекар Ненков комична обстановка от практиката си.

„ Аз съм прекомерно елементарен лекар, с цел да имам такива възвишени прекарвания. Моите пациенти до един са извънредно благи, общителни, положителни и възпитани. Лично аз в такива обстановки не съм изпадал ”, акцентира лекар Пелтеков.

И добави: ” Имал съм какви ли не чудаци, в това число жена, живяла дълго в чужбина. Прибирайки се в България, тя открила, че от храната тук може да яде единствено картофи. Казах ѝ: ”Ок, яжте тогава единствено картофи ”. Но се оказа, че и от тях имала недоволства. След като поговорихме, установихме, че тя няма проблеми с този тип зарзават и други като него. След това тя отиде при психиатър, стартира да си пие хапчетата и към този момент всичко е наред ”, описа персоналният доктор.

Двамата имат общо занимание, което практикуват дружно. Ходят да се гмуркат, „ след което пият уиски, с цел да почерпиш, че си оживял ”. „ Заминаваме на гмуркаческа обиколка. Червено море ни зове. Това е добра насочна точка, за всеки нов гмуркач ”, акцентира Пелтеков.

По този мотив лекар Ненков се оплака, че „ Наско не ми разрешава да фотографирам до момента в който съм под водата ”. „ Оказа се, че до момента в който фотографирам – това лишава вниманието ми, губи време и хаби въздух. И откакто ми издърпа  камерата от ръцете – към този момент не се постанова всички да излизат отвън водата, тъй като аз нямам въздух. Преживяването под водата е неповторимо. Там в действителност е един различен свят ”, акцентира той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР