В Стани богат“ сме ставали свидетели на всякакви ситуации –

...
В Стани богат“ сме ставали свидетели на всякакви ситуации –
Коментари Харесай

Тотално падение в „Стани богат“: Ники Кънчев загуби ума и дума

В „ Стани богат “ сме ставали очевидци на всевъзможни обстановки – от блестящи с интелекта си участници до такива, които „ чупят тъпомера “. Този път обстановката се оказа от втория вид.

Румяна Кръстева от Враца седна на стола на благосъстоянието, първо изненада водещия Ники Кънчев с няколко фрази на китайски език, само че по-късно го накара да загуби подарък слово поради неграмотността си.

Още първоначално стана ясно, че владее няколко езика, в това число и китайски, написа лирика и върви за риба. Тя призна, че историята не е най-силната й страна. Потвърждението пристигна бързо, падна й се тъкмо въпросът къде са заровени Евлоги и Христо Георгиеви. На него изгърмя всичките си жокери.

" Уникални сте! Жокерът поучава кой различен жокер да бъде взет... Влизате в историята ", осмя я Кънчев. Румяна изиска помощ от индивида, който я съпровожда в играта. За страдание той също не знаеше отговора.

След неуспеха с първия си жокер, Кръстева изиска и 50 на 50, който още веднъж не й оказа помощ изключително доста. И в миг на обезсърчение, тя прибегна и към третия си финален жокер - който обаче, също не знаеш правилния отговор.

Румяна си потегли едвам с 500 лв., а феновете бяха изумени, демонстрират мнения в обществените мрежи.

" Е и 500 лева й бяха доста! Толкова необразован, стеснен и тъп участник не е имало... Смях! " - пишат фенове на шоуто.

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР