Почти никой не съчетава денима с деним. Освен Calvin Klein

...
Почти никой не съчетава денима с деним. Освен Calvin Klein
Коментари Харесай

Когато Кендъл Дженър не носи нищо под дънковото си яке

Почти никой не съчетава денима с деним. Освен Calvin Klein и Кендъл Дженър. Двете фешън икони неотдавна се сплотиха, с цел да снимат (привидно не изключително удачната) композиция от яке и чифт дънки. Но крайният резултат е супер секси фотосесия.

На фрагментите, споделени в обществените мрежи, Кендъл театралничи с тъмни изчистени дънки, съчетани с яке в същия нюнас. Което супермоделът остави разкопчано, с цел да разкрие неналичието на долни дрехи и да привнесе  доза пикантност и съблазън.

На едно от изображенията Кендъл Дженър е с ръцете в задните джобове на панталона, а друга фотография я сподели в тил, до момента в който плъзга изкусително якето към гърдите си. Косата ѝ е завършена на леки талази, тенът е бронзов, устните - прасковени, за допълнение на естествения искра.

В други фотоси, направени за марката, моделът театралничи по долни дрехи. Тя носи бели бикини с присъщите за марката надписи и тениска с малко бродирано лого на CK на гърдите. В различен кадър Дженър е полегнала повърхностно на леглото, облечена в сив комплект долни дрехи.

От Calvin Klein споделиха и малко видео от " зад кулисите " на снимачната площадка. В клипа се вижда по какъв начин Дженър прави това, което умее най-добре - да театралничи като същински супермодел.

А когато Кендъл не е заета с професионалните си фотосесии, тя е капитан на транспортен съд, написа InStyle. През уикенда тя показа видеоклип, в който ловко ръководи яхта в открити води - до момента в който носи бански костюм на черно-бели райета и бейзболна шапка.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР