Почти невъзможно е по време на празничните дни да се

...
Почти невъзможно е по време на празничните дни да се
Коментари Харесай

Как най-здравословно се ОТСЛАБВА след празниците?

Почти невероятно е по време на празничните дни да се въздържаме от потреблението на всички вкусотии, поднесени на трапезата ни. Това са тези няколко дни в годината, когато имаме опция да вкусим от ястията на нашите майки и баби. Истинско прекарване за всичките ни сетива. Грехота би било човек да се лиши от сходни прекарвания.

Чест обаче, улисани в похапване, се стига до преяждане. Това в действителност е един от най-големите ни врагове. Усещаме тежест, не спим умерено, стомахът ни се уголемява.
Ето по какъв начин да се справите с качените килограми по време на празничните дни:
В никакъв случай не трябва да измъчвате организма си с недояждане след празничните дни, когато трапезите са били богато отрупани и не сте се въздържали от похапването на разнообразните ястия. Запомнете, че в случай че човек желае трайно да се лиши от качените килограми, нужно е време.

Най-напред стартирайте с смяна на питателните си привички. Започнете да изключвате постепенно и последователно всички тези нездравословни храни, които по-рано сте си забранявали и не сте допускали да ви изкушават.

Излишните килограми би трябвало да се смъкват без недояждане. Всяко едно недояждане спомага за стресиране на тялото и организма. Дори кантарът да ви кара да се чувствате добре, след време ще има йо – йо резултат.
Тази храна за закуска ще ви помогне да отслабнете по-бързо
Диетолог показа каква би трябвало да бъде идеалната закуска за човек, който следи прецизно за фигурата си. Ако задачата ви е да отслабнете &n...
Прочети повече
Много е значимо да консумираме такива храни, които не натоварват ненужно храносмилателната система. За предпочитане е да похапвате колкото се може повече млечни храни, плодове, зеленчуци, яйца, овесени ядки.

Храната, която си приготвяте, би трябвало да е варена или задушена. За известно време забравете за мазнините, без значение дали става въпрос за масло, олио, зехтин или маргарин. Изключете ги от менюто си.

Ограничете или сведете до най-малко потреблението на алкохолни напитки и сол.

Към всичко това прибавете физически извършения и напълно скоро освен ще можете да се пъхнете в обичаните си дънки, само че и ще се харесвате в тях!

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР