Почти невъзможно е да се избегне шумът в социалните медии

...
Почти невъзможно е да се избегне шумът в социалните медии
Коментари Харесай

Теорията на конспирацията между Ал Майкълс и Тейлър Суифт се появява, когато той губи концерт в плейофите

Почти невероятно е да се избегне шумът в обществените медии за Ал Майкълс и Тейлър Суифт, откакто Андрю Марчанд от The Post заяви в сряда, че той няма да взе участие в NFL на NBC екип за отразяване на плейофите.

Неоснователна доктрина на конспирацията подвига талази онлайн и допуска, че 79-годишният Майкълс е изгубил концерта си в плейофите с NBC частично заради неотдавнашните си мнения по отношение на вниманието към Суифт в игрите на NFL.

12-кратният притежател на Грами се среща с тайт енда на Чийфс Травис Келс и бурната романтика на двойката се е трансформирала във феномен на спорта и поп културата – с повече Swifties, които се настройват на мачове от NFL и усилват продажбите на фланелки.

Както беше маркирано от Barstool Sports, някои фенове настояват, че NBC не са били удовлетворени от Майкълс, когато той назова Суифт „ странично шоу “ в октомврийско изявление за Sports Illustrated, до момента в който обсъждаше какъв брой време на камерата Prime Video ще даде на артиста по време мачът Chiefs-Broncos...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР