Почти 60 % от гражданите на Германия смятат, че проблемите

...
Почти 60 % от гражданите на Германия смятат, че проблемите
Коментари Харесай

Здравето на Меркел е личен въпрос, смятат германците

Почти 60 % от жителите на Германия считат, че проблемите със здравето на Ангела Меркел, проявяващи се с неконтролируемо трептене са персонален въпрос. Това демонстрира изследване, представено от Агенция Франс Прес.
59% от запитаните считат, че треперенето, което през последния месец се следи три пъти по време на обществени прояви на канцлера на Германия, се отнася до " персоналния " живот на Меркел, до момента в който 34% са на мнение, че това е въпрос от публичен интерес. 
Ангела Меркел ще отпразнува идната седмица своя 65-ти рожден ден. Тя е отпред на ръководството на страната съвсем 14 години. По-голямата част от интервюираните, които са се самоопределили като подкрепящи консервативния Християн-демократичен съюз (ХДС) на Меркел, както и болшинството от подкрепящите социалдемократите и „ зелените “, да декларирали, че това е проблем на самия канцлер.
Мнозинството, подкрепящо крайнодясната „ Алтернатива за Германия “ (АГ), считат, че здравословното положение на Меркел е въпрос от публичен интерес, откри изследването.
Въпреки претърпените три пристъпа, канцлерът съобщи, че се усеща добре. Таблоидът „ Билд “ осведоми, че Ангела Меркел е минала подробни медицински проучвания, които са открили, че треперенето е в резултат на дехидратация на организма й, прецизира БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР