Почивните дни чукат на вратата, а първият пълен октомврийски уикенд

...
Почивните дни чукат на вратата, а първият пълен октомврийски уикенд
Коментари Харесай

Уикенд футболна лудница с Топ мачове и Топ коефициенти от efbet

Почивните дни чукат на вратата, а първият цялостен октомврийски уикенд идва с гръм и тропот, защото ни чака необикновен футболен уикенд. В българската efbet Лига ще се изиграят две фантастични борби в челото на класирането, в Англия един против различен се изправят любимците за купата, а в Испания ще гледаме самобитен реванш сред финалистите за Купата на Краля. Тези конфликти, още доста футболни дуели и куп бонуси са заложени и в програмата на платформата за  efbet.com. 
Прочетете още
Съботна лудница в efbet Лига 

В съботния ден има десетки мачове от топ шампионатите на Европа, само че максимален интерес приковава дуелът за столицата - ЦСКА-София против Левски. 

Националният стадион " Васил Левски " още веднъж е сцена на конфликта сред " червени " и " сини ", като двата отбора влизат в борба в мощна игрова форма. Това важи с цялостна мощ за възпитаниците на Нестор Ел Маестро, които са в серия от 5 следващи победи, в това число и такава над водача в шампионата Локомотив (Пловдив). Левски пък през този сезон демонстрира страхотна игра в офанзива и доминация по терена, само че резултатите не престават да са неуверени - 3 победи, 1 тъждество и 1 загуба в последните 5 дуела от елита. 

Фаворит в срещата е ЦСКА-София, като  предлага топ коефициент 2.10* за победа на " алените ", до момента в който успех на " сините " е оценен на 4.00*. Двубоят е с начален час 14:45. 

Не по-малко забавно ще е в събота вечер, когато във Варна Черно море посреща Локомотив (Пловдив) в борба сред 2-рия и 1-вия в класирането на efbet Лига. Въпреки че " смърфовете " са краткотраен водач (29 точки), то " моряците " са любимци за продобиване на срещата - 1.75* коефициент от генералния спонсор на шампионата. Пловдивчани да завоюват пък е оценено на 5.50*. До момента Локомотив няма проваляне като посетител в шампионата, достигайки до 4 победи и 1 тъждество (срещу Лудогорец). 

Черешката на тортата през футболния уикенд 

И, до момента в който най-големите страсти в събота ще са по българските терени, то най-интересният футболен дуел за целия уикенд ще се изиграе в Лондон. Там, на " Емирейтс Стейдиъм " Арсенал приема Манчестър Сити в пикантен двубой за върха в класирането. 

" Артилеристите " изпуснаха купата през предишния сезон и започнаха този мощно - 5 победи, 2 равенства и 1 от тимовете без проваляне във Висша лига. И макар мощния старт, Манчестър Сити още веднъж е с точка повече по отношение на възпитаниците на Микел Артета. Сега, лондончани имат златен късмет да изпреварят директния си конкурент за купата - с победа вкъщи. Коефициентът за това е 2.95*, до момента в който победа за Сити и компания е оценена на 2.50*. Двубоят е в неделя от 18:30 часа българско време. 

В по-ранен дуел денем пък Брайтън и Ливърпул е дуел, който е очакван с огромен интерес - две селекции, изповядващи ултра атакуващ футбол. След погрома от Астън Вила преди седмица, " чайките " ще желаят да се реваншират пред своите почитатели. Ливърпул пък се е устремил още веднъж към челните позиции и след тежката (и скандална) загуба от Тотнъм през предишния кръг тимът няма право на неточност. Именно " алените " са и любимци в срещата с коефициент 2.25* в своя изгода. 

”Cashback Месец – 12 000 лева “ на efbet продължава 

Измина и третата седмица на възобновената спортна промоция в efbet, като се знаят следващите консуматори на букмейкъра, които получиха по 100 лв. Cashback, под формата на безвъзмезден
залог, за тази седмица. От подновяването на играта до момента са раздадени 9 000 лв.. 

Четвъртата седмица от кампанийния интервал стартира на 09.10, а в уеб страницата на efbet скоро ще бъдат оповестени 3-те дуела, които попадат в нея. Всяко едно събитие има награден фонд от 1000 лв. (10 награди по 100 лева). 

Отговорна игра в efbet.com

Използването на спортни
залози, казино игри и всички сфери на игралната промишленост има единствено една функционалност - развлечение. Те не са метод за замогване и финансово издържане!

Участието в
хазартни игри крие риск от насърчаване на взаимозависимост. Повече информация за виновния хазарт и предварителната защита от опасности можете да намерите в секцията „ Разумно залагане “ на efbet.com, както и в уеб страницата на Национална агенция за приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР