Почитателите на популярния индийски сериал Малката булка могат скоро да

...
Почитателите на популярния индийски сериал Малката булка могат скоро да
Коментари Харесай

Идва продължението на Малката булка

Почитателите на известния индийски сериал " Малката младоженка " могат скоро да се радват на продължението му. От 10 август Нова телевизия пуска нов сезон на поредицата. Той е озаглавен " Дъщерята на Ананди " и споделя историята на Нанди - дъщерята на Ананди от " Малката младоженка ".

Пилотният епизод ще се излъчи в четвъртък от 13:30 ч. Световната известност и зрителският интерес към ориста на героите в индийската поредност са причина за основаването на така наречен отклонение на сериала. В центъра на сюжета този път са историята за любовта и стремежите на основната героиня Нанди, която се пробва да изтрие спомените за болката и копнежа от детството си и да извърши последното предпочитание на майка си.

" Когато започнахме да снимаме " Малката младоженка ", нямахме визия, че сериалът ще се трансформира във феномен, трансформирал лицето на малкия екран. За нас е голямо задоволство да гледаме по какъв начин известността на поредицата непрестанно нараства и тя се трансформира в най-дълго траялия ефирен трагичен сериал ", споделя продуцентът Сунджой Вадхва. 

" Дъщерята на Ананди " резервира стилистиката на " Малката младоженка " и изненадва с трагични обрати и тествания за основните герои, разкриват в задатък от Нова тв. След поредност от произшествия, които водят до раздялата ѝ с нейния брат Шивам, Нандини е осиновена от господин Шекават, който я поддържа в желанието ѝ да сбъдне фантазията си да стане доктор. Съвсем друга е ориста на Шивам, откакто прекъсва връзките със сестра си, става разбойник и дезертьор от закона. Сенки от предишното преследват както Нандини, по този начин и Шивам. Най-големият им зложелател е Кундан – някогашният брачен партньор на Нанди, който е подготвен на всичко, с цел да ѝ отмъсти. Междувременно в живота на младата жена се появяват двама мъже, които се борят за нейното сърце. Д-р Амит Нареш Гоел е неин наставник и консултант, само че надълбоко в себе си той изпитва усеща към Нанди. Младият и обаятелен Криш пък не крие своите усеща и е подготвен на всичко, с цел да я завоюва.

В ролята на невръстната щерка на Ананди се превъплъщава младата и многообещаваща актриса Грейси Госвами, а порасналата Нанди изиграва към този момент одобрената звезда Махи Видж. Видж стартира кариерата си като модел, само че става известна с ролята си в различен известен сериал – " Започнах да те обичам ". Въпреки че не е съумяла да запише името си в първите страници на неповторимата история на " Малката младоженка ", младата актриса не крие насладата си, че е част от последните страници и продължението, което крие развръзката на сагата.

Партньори на Махи Видж са двама надарени артисти – Авинаш Сачдев и Руслаан Мумтаз. Авинаш е прочут на българските фенове с ролята си на Шлох в " Пътеки към щастието ", а в " Дъщерята на Ананди " се превъплъщава в доктор Амит Нареш Гоел. Руслаан Мумтаз е от младото потомство индийски артисти, само че се е потвърдил на огромния екран в няколко боливудски шлагера. Това не е инцидентно – той е наследник на известната актриса Анджана Мумтаз и геният му е в кръвта.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР