Почитателите на балета във Варна ще имат привилегията да видят

...
Почитателите на балета във Варна ще имат привилегията да видят
Коментари Харесай

“5/4 Tango”: Звездна балетна двойка и изявени класически музиканти тази вечер във Варна

Почитателите на балета във Варна ще имат привилегията да видят довечера, 5 октомври, особено осъществяване на примариусите на Софийската опера и балет Марта Петкова и Никола Хаджитанев в концерта театър на отбор “5/4 Tango ”.

От 19:00 на сцената на Зала 1 във Фестивалния и конгресен център изявени типичен музиканти, водени от огромния пианист Людмил Ангелов, ще преоткрият за варненската аудитория пристрастеността на танца в творбите на гениалния основател на танго нуево. Стоян Караиванов, Цветан Недялков, Йован Богосавлиевич (Сърбия) и Емил Гунев вземат участие в квинтета. Хореографията е на изтъкнатия Светлин Ивелинов.

Дни преди гостуването на Ансамбъл “5/4 Tango ” във Варна маестро Людмил Ангелов.

Европейският музикален фестивал Варна се провежда от организация „ Елит проджектс мениджмънт “ (https://elitemusic.bg). Изданието за 2022 година се реализира с финансовата поддръжка на Фонд “Култура ” на Община Варна, Национален фонд “Култура ” (https://ncf.bg/bg) и със съдействието на “Експресгаранцион ” и “Bella Vita Residence ”, строителна компания “Комфорт ”, Варненска строителна компания, “Солвей Соди ”, “Логос ” недвижими парцели, “Нира Комюникейшънс ” и с медийното партньорство на БНР Радио Варна, Impressio.dir.bg, Moreto.net и ArtVarna.net.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР