Не пропускайте най-доброто и вълнуващо преживяване за вашето дете това

...
Не пропускайте най-доброто и вълнуващо преживяване за вашето дете това
Коментари Харесай

Последни места в лятната STEM занималня на Advance Academy във Варна!

Не пропускайте най-хубавото и вълнуващо прекарване за вашето дете това лято във Варна! Перфектна за деца на възраст от 6 до 12 години, STEM занималнята съчетава занимателни действия навън с потребни софтуерни умения. Представете си по какъв начин детето ви основава невероятни планове, учи се да програмира и опознава природата - и всичко това, до момента в който намира нови другари.

Това е неповторима опция, която никое дете не би желало да пропусне. Местата се запълват бързо, тъй че побързайте да се запишете в този момент, с цел да осигурите място на детето си!

Занималните ще се организират от понеделник до петък в диапазона 8:30 - 18:00 ч.
Освен разнообразните интензивности има опция за включена храна. Първата занималня започва на 27 май - вижте повече и запишете детето си на.

Съчетаваме потребното с приятното

● Разнообразие от действия: От изкуство и творчество до опити и програмиране. Така ви подсигуряваме, че всяко дете ще откри нещо, което му харесва.

Време измежду природата: Занимания навън, които предизвикват разбирането на околната среда и нейното запазване, в композиция със занимателни игри.

Развиване на меки умения: Групови планове и интерактивни игри, които учат на работа в екип, водачество и връзка.

Забавление и механически умения: Уроци по програмиране и 3D моделиране благодарение на платформи като Scratch, Roblox и Minecraft.

Много нови другарства: Съвместните планове и груповите действия ще оказват помощ на децата да изградят връзки с връстници, които имат сходни ползи.

Богато многообразие от интензивности

Smart занимания

Smart дейностите на Advance Academy са създадени по този начин, че да бъдат занимателни и интерактивни, съчетавайки интензивности като асоциации, викторини и игри по двойки, с цел да ангажират децата. Тези действия оказват помощ за възстановяване на уменията за работа в екип, аналитично и креативно мислене. Провеждат се при започване на всеки ден от занималнята и приготвят децата за идните завършения денем.

IT занимания

ИТ дейностите срещат децата с основите на технологиите по занимателен и наличен метод. Младежите ще се научат да основават анимации, игри и цели светове благодарение на платформи като Scratch, Roblox Studio, Minecraft Education и TinkerCad, като развиват качествата си за решение на проблеми и логическо мислене.

Опознай природата

Природните занимания се организират навън, като оферират на децата опция да научат повече за природата, до момента в който играят игри. Включват търсене на избрани растения, скрити предмети и типичен игри като национална топка. Подобни интензивности навън са отлични за асимилиране на работата в екип и развиването на обществени умения.

Craft занимания

Творческите действия имат за цел да разкрият изобретателния капацитет на децата. Използвайки разнообразни материали, децата ще работят по планове, вариращи от семпли колажи до комплицирани модели, като се учат да употребяват въображението си и да показват себе си посредством творчество.

Летните софтуерни работилници на Advance Academy дават обещание лято, изпълнено със развлечение, учене и другарство. Запишете детето си още през днешния ден, с цел да му подарите едно незабравимо лятно прекарване, което съчетава играта с образованието по най-иновативния и прелестен метод.

За повече информация и регистрация посетете уеб страницата ни или се свържете с нас на тел.: +359 889 990 030 .

Запознайте се с нас - Advance Academy

Advance Academy има дълготраен опит в просветителната работа с деца и младежи. Организираме летни и целогодишни образования по програмиране за деца с разнородни технологии, показани по наличен и прелестен метод.

Всички наши оферти за деца са отдадени на обезпечаването на висококачествени просветителни прекарвания, които съчетават ученето със развлечение. Програмите ни са основани, с цел да предизвикват творчеството, сериозното мислене и любовта към технологиите в деца от всички възрасти.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР