Почитатели на „Семейство Симпсън“ са убедени, че анимационният сериал е

...
Почитатели на „Семейство Симпсън“ са убедени, че анимационният сериал е
Коментари Харесай

Зловещо пророчество на „Семейство Симпсън“ за коронавируса се сбъдна ВИДЕО

Почитатели на „ Семейство Симпсън “ са уверени, че анимационният сериал е предсказал появяването на ковид още през 1993 година

Ето ги 14-е случая, в които семейство "Симпсън " е предсказвало по тъкмо от Ванга (СНИМКИ)

Онлайн съществува доктрина, че дългогодишната анимация многочислени пъти е успявала да планува – и то със стряскаща акуратност – събития от бъдещето. Само част от тях са избирането на Доналд Тръмп за президент на Съединените щати, появяването на смарт часовници, както и резултатите на международното състезание по футбол.

Още едно знамение на Семейство Симпсън се сбъдна ВИДЕО

В случая става въпрос за епизод от четвъртия сезон на „ Семейство Симпсън “ с името „ Мардж в окови “ от 1993 година По време на епизода от работещ в стаята на героите тв приемник може да се чуе новинарска емисия, в която се приказва за рисковия „ Грип Осака “.



По-късно следва сцена, в която очевидно заболели японски служащи беседват. Единият споделя „ От една седмица съм болен от грип и работя “, след което се изкашля в една от пратките, които опаковат за Съединените щати.

Пратките са изпратени по света, като по-голямата част от жителите на измисления град „ Спрингфийлд “ се разболяват от мистериозния грип.

Трябва да подчертаем, че това несъмнено не е едно от най-точните предричания на сериала. Тук се приказва за Япония, а не за Китай.

Това не попречи на стотици консуматори в обществените мрежи да стартират да разгласяват колажи по тематиката.
Honestly, is no one deeping the fact that the simpsons has predicted nearly every dramatic moment in history?? And it’s so precise... nah I’m scared, everyone else should be too. How they gonna predict the Coronavirus like it’s nothing???? pic.twitter.com/lrpFbUnbWy
— Millie Bancroft x (@milliemarie11) January 30, 2020
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР