Почистиха подлеза на улица „Гладстон“, който недобросъвестни пловдивчани бяха превърнат

...
Почистиха подлеза на улица „Гладстон“, който недобросъвестни пловдивчани бяха превърнат
Коментари Харесай

Почистиха “нужника“ на ул. “Гладстон“, общинска охрана ще следи за нарушители

Почистиха подлеза на улица „ Гладстон “, който недобросъвестни пловдивчани бяха трансфорат в нужник. След намесата на Оперативна програма „ Чистота “ по сигнал на TrafficNews, мястото към този момент наподобява по друг метод, само че пази белези от старите нападения.

Заедно с подлеза бе преобразено и пространството на конгрес „ Изток “, което единствено в границите на седмица бе почнало да наподобява повече на сметище, в сравнение с културно завещание.

След публикуването на публикацията ни за мизерията, която се намира в непосредствена непосредственост до централната улица на Пловдив, до редакцията ни постъпи сигнал. В него се показва, че постоянно в тъмните часове от денонощието подлеза на „ Гладстон “ постоянно се употребява за нужник от водачите на таксита, които чакат пасажери на стоянката на бул. „ Цар Борис III Обединител “.

По този мотив TrafficNews се свърза с зам.-кмета по публичен ред Йордан Ставрев. Той разяснява, че до момента при тях не са постъпвали сигнали с сходна устременост.

Ставрев съобщи, че сигналът ще бъде предаден към шефа на „ Общинска защита “, която патрулира в региона.

„ Общинска защита има пост наоколо до разкопките, само че досега не сме установили такива нарушавания. Ще бъде обърнато внимание на чиновниците, когато вършат обходи, да наблюдават деликатно и за това “, добави още зам.-кметът.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР