Починало е малкото момиченце, за което прокуратурата твърди, че е

...
Починало е малкото момиченце, за което прокуратурата твърди, че е
Коментари Харесай

След 3-седмична кома: Издъхна бебето Севда, за пребиването на което е обвинена осиновителката му

Починало е дребното момиченце, за което прокуратурата твърди, че е било грубо пребито от майката, известна като " мама Айше ".
Още по темата
Двегодишната Севда е издъхнала в детската клиника на УМБАЛ " Свети Георги ", където бе настанена с тежки пострадвания - черепно-мозъчна контузия и раздран бял дроб, заяви.

Детето престоя там в кома в продължение на три седмици.

Информацията бе доказана и от пловдивската прокуратура.

От пресслужбата на болничното заведение обаче отхвърлиха да потвърдят или опровергаят информацията поради опасения от правосъдно дирене по отношение на тях.

Анка Михайлова, която е упрекната за причиняване на груби контузии на осиновеното си двегодишно дете, сега е за непрекъснато в ареста, откакто обжалванията не реализираха резултат.

В правосъдната зала тя призна, че е хапала детето по лицето и тялото, в опит, по думите й, да го го свести, откакто момиченцето е изпаднало в кома.

Първоначална експертиза потвърди, че очертанията от зъбната захапка на майката дават отговор на отпечатъците по тялото на бебето.

За такова закононарушение Наказателният кодекс планува от 3 до 15 години затвор.

" Мама Айше " беше упрекната в нанасянето на тежка телесна щета от Районната прокуратура в Пловдив, само че след гибелта на детето със случая би трябвало да се заеме Окръжната. Там ще преценяват дали да обвинят Анка Михайлова в ликвидиране и каква тъкмо да бъде правната подготовка.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР