Починало е 11-годишното момиче, което беше блъснато от джип във

...
Починало е 11-годишното момиче, което беше блъснато от джип във
Коментари Харесай

Блъснатата в Търнак 11-годишна Сара не се събуди от комата

Починало е 11-годишното момиче, което беше блъснато от джип във врачанското село Търнак. Малката Сара 10 дни беше в кома в плевенската болница с доста тежки пострадвания.

Близките упорстват неотложно 59-годишният водач Веселин Ранков да бъде върнат в ареста. Той престоя там по-малко от 24 часа, което разгневи хората и те блокираха пътя, минаващ през селото им. Заради подозрения, че казусът ще бъде „ смачкан” основният прокурор Сотир Цацаров изпрати следователи от София.
Националното разследване поема случая с блъснатото дете в Търнак Тази заран близки на 11-годишната Сара блокираха достъпа до селото
Опечалените през днешния ден приканиха да не се прави разлика сред българи и роми причинители на закононарушения и станалото да не бъде забравено.
Снимка: bTV
Те желаеха и законова смяна – при потвърдено каране под въздействието на алкохол да се води бързо произвеждане и да се стига до присъда в съкратени периоди.

Близките настояват, че нямат връзка с Ранков и той досега не се е извинил за направеното.
Тежка техника заличила следите от злополуката в Търнак Следователи бяха изпратени от София поради подозрения, че следствието против блъсналия дете водач може да бъде манипулирано
Днес те ще поднесат цветя на мястото на удара. Тежка строителна техника мина през него и заличи следите малко преди идването на следователите от столицата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР