Починалите в болници от коронавируса във Великобритания се увеличиха със

...
Починалите в болници от коронавируса във Великобритания се увеличиха със
Коментари Харесай

Covid-19 погуби 717 живота за един ден във Великобритания

Починалите в лечебни заведения от ковид във Англия се усилиха със 717 за един ден и доближиха 11 329, заяви английското здравно министерство, представено от Българска телеграфна агенция и Ройтерс.

Броят на доказаните инфектирани набъбна с 4342 за деня и доближи 88 621.

Данните за броя на умрелите са от 5 часа локално време през вчерашния ден, а от новите случаи на инфекции са от 9 часа тази заран.

Говорител на премиера Борис Джонсън сподели през днешния ден, че той продължава да се възвръща от Ковид-19 в домашна конюнктура и по съвет на лекарите " няма незабавно да се връща на работа ".

Джонсън бе изписан от лондонската болница " Сейнт Томас " през вчерашния ден и оттова отпътува за извънградската премиерска резиденция " Чекърс " на 65 км северозападно от столицата.

Говорителят удостовери, че Джонсън е дал отрицателен тест за ковид и отхвърли държавното управление да е омаловажило сериозността на неговото здравословно положение. Говорителят сподели, че през уикенда Джонсън е приказвал по телефона с външния министър Доминик Рааб, който замества премиера по време на боледуването му. /faktor.bg/
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР