Почина 75-годишният мъж, пострадал при катастрофа с кола, управлявана от

...
Почина 75-годишният мъж, пострадал при катастрофа с кола, управлявана от
Коментари Харесай

Почина дядото, пострадал в кола, управлявана от 12-годишния му внук

Почина 75-годишният мъж, потърпевш при злополука с кола, ръководена от 12-годишния му внук. Окръжната прокуратура в Търговище е почнала следствие по случая, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Инцидентът е станал в събота покрай язовира край село Кралево. За него оповестиха от Министерство на вътрешните работи – Търговище, съгласно известието нямало заплаха за живота на потърпевшите пасажери от колата, въпреки че са настанени в болница.

12-годишното момче от Търговище, управлявайки лек автомобил „ Фолксваген Голф “ с търговищка регистрация – благосъстоятелност на мъж от село Кралево, движейки се напряко в равнищата, е навлязло с автомобила в речно корито. след което той се е забило в срещуположен земен склон.

75-годишният дядо бил в тежко положение, с голям брой фрактури по шията и гръдния панер и с пневмоторакс. Пострадала е и 72-годишната му жена, тя е без заплаха за живота.

На лидера е взета проба за вероятно съществуване на алкохол в издишания от него въздух, която е негативна. По предварителна информация колата е на дядото, който по някаква причина е дал на малолетния си внук да ръководи колата и даже се е качил при него дружно със брачната половинка си.

Работата по следствието продължава под управлението и надзора на Окръжна прокуратура – Търговище.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР