Почетният председател на ДПС Ахмед Доган ще дари 1 млн.

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган ще дари 1 млн.
Коментари Харесай

Ахмед Доган дарява 1 млн. турски лири за пострадалите от разрушителния трус


Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган ще подари 1 млн. турски лири на потърпевшите от на 6 февруари, оповестиха от пресцентъра на партията.



Сумата се равнява ва към 100 000 лева

Историята на Република Турция е трасирана от, само че тя постоянно е намирала излаз в единството и заедността на нацията, написа в послание на Доган.

Ето и цялото послание на почетния ръководител на Движение за права и свободи, оповестено в страницата на партията във Facebook на турски и български език:

„ Скъпи братя и сестри!

Трагедията, която ви сполетя, е неописуема. Искам да изразя персоналната си съпричастност към вашите страдания и премеждия.

Историята на Република Турция е трасирана от доста проблеми и провокации, само че тя постоянно е намирала излаз в единството и заедността на нацията.

Самият факт, че за броени часове и дни Р Турция получи солидарността на огромна част от света, приказва извънредно доста за нейния престиж в актуалния свят. За това самопризнание всички вие имате място и роля. И ние, като представители на Турския свят, се гордеем с това.

Позволявам си да направя подаяние от 1 милион турски лири за потърпевшите.

Приемете го като израз на състрадание и шерване на вярата ви за излекуване и сигурност на вашия живот.

Ахмед Доган “
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР