Почетино: Ще бъде фантастично да задържим ЕриксенМениджърът на Тотнъм Маурисио

...
Почетино: Ще бъде фантастично да задържим ЕриксенМениджърът на Тотнъм Маурисио
Коментари Харесай

Почетино: Ще бъде фантастично да задържим Ериксен

Почетино: Ще бъде фантастично да задържим Ериксен
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино съобщи, че ще бъде фантастично, в случай че тимът задържи в редиците си Кристиан Ериксен, само че призна, че не е сигурен дали полузащитникът ще обвърже бъдещето си с клуба. Датският национал има още 18 месеца до края на сегашния си контракт и е свързван с трансфер в редица водещи европейски клубове. Ериксен се намира в чудесна форма от началото на сезона, като има шест гола и девет асистенции в 25 мача във всички шампионати за,,шпорите “, само че Почетино е внимателен по отношение на оставането му в отбора.

,,Кой знае? Не съм човек, който страда в сходни обстановки, тъй като футболът е динамичен. Футболът е и въпрос на ползи, които от време на време като мениджъри не можем да направляваме. Зависи от доста неща. Различните страни имат ползи. Разбира се, че Кристиан Ериксен е доста значим състезател за нас и всеки би желал да разполага с подобен състезател в състава си. Но става въпрос за договаряния с разнообразни страни, с разнообразни ползи. Ще бъде фантастично да задържим Кристиан Ериксен в клуба за дълго време. Но в случай че той не желае да остане, е свободен да прави това, което желае “, съобщи аржентинският експерт.

На Тотнъм следва посещение на Транмиър в третия кръг на шампионата ФА Къп в петък.,,Шпорите “ не са печелили трофей в последните 11 години, само че Почетино има вяра, че отборът може да показва своя напредък и без да завоювани титли.,,За доста хора е значимо ние да печелим. За мен, а и за всички играчи, е значимо да спечелим трофей. Това ще ни сложи в добра позиция и, несъмнено, ще бъде добре за нашето самочувствие като тим. Но постоянно съм ви казвал, че клубът би трябвало първоначално да бъде непрекъснат при представянето си с Топ 4, преди да се бори за титли. Когато прибавим това, би трябвало да отбележим и завършването на спортните уреди, като подготвителното игрище или новия стадион. Но считам, че сме на верния път. Разбира се, че одобрявам другите отзиви, само че не съм сигурен дали успех за Карабао Къп или ФА Къп ще промени фрапантно имиджа на клуба “, приключи Почетино. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР