Почерпи със сьомга и крем от манатарки, Азис пусна език

...
Почерпи със сьомга и крем от манатарки, Азис пусна език
Коментари Харесай

Русата Златка пръсна 300 бона за сватбата

Почерпи със сьомга и крем от манатарки, Азис пусна език на фризьора й

Плеймейтката Златка Райкова и някогашният тенисист Карен подвигнаха женитба за знамение и приказ в София, написа Галерия. Двойката, която събра цяла плеяда от звезди за огромния ден, е броила близо 300 хиляди лв., сподели информация на изданието.

Най-голям разход били наемът на зала в бутиков столичен хотел, седемстепенно меню и изненадата за гостите – топ изпълнителите Азис и Галена , всеки от които прибрал в джоба си по 10 бона.

Удостоените с покана, измежду които още Светлана и Християн Гущерови, куп предприемачи и техните дами, били впечатлени от избора на храна. Вечерта за присъстващите почнала със стартери, салатата била капрезе разновидност – моцарела върху домат и печени пиперки, с патладжан, босилеково олио и маслинови брускети. Предястието – сьомка със сос от кокосово мляко и алено къри, ги сграбчило с визия, а главното – телешко на су тип с кред от манатарки, гарнирано с пармезанова полента, с усет.

Десертът, предстоящо, била обилната сватбена торта, която лишила на майстор-сладкарите четири дни. Три дни били отделени и за грандиозния бял фон, оценен сред 70 и 80 хиляди лв.. За да покажат своя стандарт, младоженците се отдали и на следястие, с което купонът траял.

Азис се развихрил до такава степен, че пуснал език на персоналния фризьор на булката – Момчил Спасов. Пикантни снимки, уловили част от гафа бързо бяха публикувани в мрежите.

Имало е и дъжд от евро банкноти, разкриват очевидци на празненството.

Карен се покри напълно от интернет, премахвайки своя акаунт преди венчавката. Джизъса, от своя страна, на инат сподели, че се любува на живота, отмаряйки на следващата екзотична отмора .     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР